Forsikre alt som er viktig for deg hos oss

Vi har utvidet forsikringstilbudet vårt og er nå en komplett leverandør av forsikringer til private kunder.

Nå er det ikke lenger hus, bil og andre eiendeler det eneste som kan forsikres hos oss. Nå kan du også forsikre deg selv og de du er mest glad i hos oss i Granne. Vi har inngått et samarbeid med Youplus Livsforsikring på personforsikringer. Youplus er et livselskap som er lokalisert i Trondheim, og de ansatte har mange års erfaring i fra bransjen.

Sikre økonomien til familien din i en vanskelig tid

De aller fleste forsikrer sine eiendeler som bil, hus og innbo. Men hva med deg selv og dine nærmeste? Og er det egentlig nødvendig å kjøpe personforsikringer?

Ifølge Finans Norge er nå omtrent halvparten av alle barn i Norge forsikret, og selv om dette er en veldig bra utvikling er det fremdeles mange voksne som ikke forsikrer seg selv. De færreste tenker over hva det kan koste familien dersom man skulle bli langvarig syk eller falle i fra. En sykdom eller ulykke kan føre til at du blir helt eller delvis ufør og må slutte å jobbe. Mange opplever en betydelig nedgang i lønn, ofte en halvering, noe som kan medføre økonomiske utfordringer for familien. Derfor er det viktig med en god uføreforsikring. Den kan ikke gjøre deg frisk, men sørge for at du kan opprettholde økonomien din. En uføreforsikring kan utbetales som et engangsbeløp eller som månedlige utbetalinger.

Det samme er hvis en i familien skulle falle i fra. De som blir sittende igjen har fremdeles de samme utgifter som før, og i mange tilfeller kan det bli vanskelig å betjene hele boliglånet alene. En dødsfallsforsikring bidrar til å sikre de du er glad i økonomisk, og utbetales som en engangssum.

Våre nye forsikringer er:

Privatforsikring - liv

 • Alvorlig sykdom

  Alvorlig sykdom kan medføre stor belastning og endringer i din hverdag. Da er økonomiske bekymringer det siste du trenger. Forsikringen kan gi deg og familien din økonomisk frihet i en vanskelig tid.

  Dette er en rask engangsutbetaling –som dekker hele 26 utvalgte sykdommer.

 • Barneforsikring

  Vår barneforsikring sikrer barnets fremtid, og gir foreldrene økonomisk støtte dersom noe uforutsett skulle skje. Sørg for at barnet ditt har en trygg fremtid.

  Vi har 3 ulike varianter - Super, Ekstra og Basis.

 • Dødsfallforsikring

  Har du tenkt på hva som skjer med familieøkonomien hvis du dør? En dødsfallforsikring bidrar til å sikre de du er glad i økonomisk, og utbetales som en engangssum ved dødsfall. Du kan selv bestemme hvem utbetalingen skal gå til.

  Dette er en engangsutbetaling ved død - uansett årsak.

 • Uføreforsikring

  Kan du se for deg din hverdag med bare uføretrygd fra NAV? Mange opplever en betydelig nedgang i lønn, ofte en halvering, ved langvarig sykdom. Våre uføreforsikringer sikrer økonomien din hvis du blir syk eller utsatt for en ulykke og ikke kan jobbe mer.

  Vi tilbyr to ulike uføreforsikringer:

  Uføreforsikring Super (gir månedlig utbetaling)

  Uføreforsikring Ekstra (gir engangsutbetaling med forskudd)

Usikker på hvilke forsikringer som passer for deg og dine, eller ønsker du et tilbud?

Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg.

Topplassering i test av personforsikringer i Smarte Penger

Smarte Penger har utført en test på alle barneforsikringene som tilbys i det norske markedet. Barneforsikring Super (Youplus Super), som er den forsikringen vi nå tilbyr våre kunder, kommer ut som en av de beste barneforsikringene, med 5,2 i karakter (av 6). Se hele testen her.

 • 5,2

  Barneforsikring - YouPlus Super

 • 5,0

  Alvorlig Sykdom

 • Lavest pris

  Alvorlig Sykdom

Smarte Penger har også gjennomført en test på Alvorlig Sykdom/Kritisk Sykdom. Her kommer vi ut som den med lavest pris på markedet. Samtidig inntar vi bronseplassen når det gjelder innhold/dekning.

Les mer om testen her.

En milepæl for selskapet

Arbeidet med å kunne tilby Personforsikringer startet tilbake i 2019. Vi ønsket å finne en samarbeidspartner som deler våre verdier, som holder til i nærheten, og som er konkurransedyktig både på pris og dekning. Vi er veldig stolt over å nå være i mål, og er glad for å kunne tilby alle forsikringer som kundene våre har behov for.

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024