Granne sponser Stikk UT!

1. mai begynner årets sommersesong for Stikk UT. Vi i Granne sponser dette flotte folkehelsetiltaket som i fjor hadde nesten 50.000 deltagere.

De nye turmålene er allerede tilgjengelig i appen og på nett. Du kan velge mellom 521 mål og de finnes i alle vanskelighetsgrader. Så her skal det være mulig å finne noe for alle.

Vi skal også delta med vårt bedriftsidrettslag og gleder oss til å oppdage nye stier. Bli med å Stikk UT du også!

- Vi oppfordrer alle til å nyte turlivet litt ekstra denne sesongen; enten det er å gå på tur sammen med noen, nyte en god matpakke på turen, lytte til fuglesang eller ta et bad i et fjellvann. Gode møter mellom mennesker og naturen fremmer helse og livskvalitet og vi tror at jo mer folk koser seg på tur jo mer lyst får de også til å gjøre en innsats for å ta vare på de verdifulle områdene vi ferdes i, sier Liv Synnøve Hoel i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, som er prosjektleder for Stikk UT!.

Fakta om Stikk UT!:

Stikk UT! er en turtrim der du kan registrere turene som er plukket ut til å være turmål denne sesongen. Det er gratis å delta, alt du trenger å gjøre er å laste ned appen og opprette en bruker, og så registrere koden som finnes på hvert turmål. Går du mer enn syv turer kan du kjøpe deg din egen Stikk UT! premie. Sesongen varer fra 1. mai til 31. oktober. Les mer på stikkut.no

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2023