Ta med deg norsk lege på utenlandsreisen

Visste du at du kan bruke onlinelege dersom du har kjøpt reiseforsikring via Granne, og blir syk eller skadet på reise? Reiseforsikringen din er plassert hos Gouda, som har en enkel app hvor du kan få norsk legehjelp via mobilen når du er utenlands – hvor som helst i verden.

Med appen EYR kan du snakke med lege på norsk, når og hvor det måtte passe deg – uten å besøke et legekontor og uten å betale egenandel.

Tjenesten gir deg tilgang til erfarne allmennleger, som kan svare på generelle medisinske spørsmål om deg eller andre familiemedlemmer. Legen kan også skrive ut resepter på vanlig måte til deg når du er på ferie i EØS- og EU land.

All informasjon du deler med legen i videokonsultasjonen blir behandlet konfidensielt. Opplysningene om deg lagres i journalen hos legen, på tilsvarende måte som fastlegen din gjør. I etterkant av konsultasjonen vil du motta en oppsummering av legetimen din.

Eksempler på vanlige plager Onlinelege kan hjelpe deg med er:

  • Muskel- og skjelettplager
  • Forkjølelse og influensa
  • Hudplager og sår
  • Urinveisinfeksjon
  • Øre- og øyeinfeksjon
  • Insektstikk og -bitt

Slik bruker du tjenesten

Du bestiller legetime ved å logge deg inn via Eyr-appen. For å logge inn trenger du en kode. Denne får du ved å ta direkte kontakt med oss via Min side eller på tlf. +47 70 10 12 50 eller post@granne.no. Det er en forutsetning at du er på reise i utlandet når sykdommen eller uhellet inntreffer. Konsultasjonen er gratis.

Tjenesten er åpen mandag-fredag kl. 07–22, og lørdag, søndag og helligdager kl. 10–22 – norsk tid. Utenom åpningstid kan du bestille time til dagen etter i appen.

Last ned appen til din telefon i god tid før avreise.

Ikke alt kan løses online

Må du på sykehus eller har behov for en fysisk undersøkelse, når du er på reise? Ring Gouda Alarm på telefonnummer +45 33 15 60 60 eller lokalt nødnummer.

Har du ikke reiseforsikring hos oss?

Les mer om vår reiseforsikring og be om tilbud her.

God tur på reisen!

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024