Visste du at det sitter et helt forsikringsselskap i ditt område?

Mye har skjedd i Granne det siste året, og i skrivende stund har vi blitt 35 ansatte. De siste 12 månedene har vi ansatt totalt 8 personer, snart 9 (se stillingsannonse her), fordelt på avdelingene våre; Privat, Bedrift og Marin.

Vi er derfor en god blanding av ansatte i alle aldre, noen har jobbet her i 1 måned og noen har jobbet her i hele 38 år.

Vi har en strategi om å vokse, men likevel fokusere på nærområdet og det vi kan best. Vi er fortsatt små i forhold til de store aktørene, men vi mener dette gir oss en fordel. Vi er gode på å kjenne det lokale markedet og kundene, og dette skal vi fortsette med.

Høstsamling for ansatte

Torsdag 29. september samlet vi alle ansatte og kick-startet høsten i godt lag. Noen møttes for første gang, noen har jobbet sammen i over 30 år. Til felles har vi en interesse for forsikring, risiko og å hjelpe kunder.

Tema for dagen var å se nærmere på kundereisen til deg som har forsikringer hos oss, og hvordan vi kan stadig utvikle og forbedre denne reisen, med kjerneverdiene i fokus (nær, involvert og real). Med flere kunder om bord har vi et enda større ansvar for å gjøre reisen din så enkel som mulig.

Vi øker andelen i markedet

Effekten av strategien vår reflekteres i Markedsrapporten for Skadeforsikring 2022 som ble publisert av Cicero Consulting - Part of Itera i august.

Totalt prosentvis endring i bestandspremie i privatmarkedet siste 12 mnd for Granne:

  • Landbasert Privat: +12 %
  • Motorvogn: +12,7 %
  • Brann-kombinert: +11 %

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Som alltid finner du oss i nærheten – i Ålesund, Volda, Fosnavågen og på agent-kontor i Stryn og Sogndal.

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024