Minimalistisk stue

Ferieklar bolig

Det er flere forholdsregler du kan ta for å sikre hjemmet ditt mens du er på tur. Her er noen tips til hva du bør tenke over før du reiser.

Vær varsom på sosiale medier

Det er ingenting galt med å dele opplevelser og feriekos på sosiale medier, men ta visse forholdsregler for hva du deler. Ikke skriv når du reiser eller når du kommer hjem, så er det litt vanskeligere å vite når huset faktisk er tomt.

Illusjon om at du er hjemme

Få det til å se ut som du er hjemme ved å ikke rydde for godt. Be nabo eller bekjente om å ta inn posten for deg. Et annen triks er å få nabo til å kaste litt søppel i søppeldunken din.

Ta ut kontaktene

Dra ut stikkontaktene på elektriske apparat som TV, Playstation, radio, og lignende.

Alarm til alarmsentral

Det er lurt å ha alarmer som er koblet til alarmsentral. Dette gjelder brannalarm, innbruddsalarm, og lignende.

Steng vannet

Husk å stenge vannet før du reiser, i alle fall til oppvaskmaskin og vaskemaskin, eller andre ting som har trykk i ledningene.

God lås

De fleste tyver går både inn og ut gjennom døren. Pass på at du har FG-godkjent lås. Her er det viktig å ikke glemme veranda- og vaskeromsdører. Disse bør også ha skikkelig lås.

God forsikring

Ikke minst er det viktig å ha en god forsikring både på huset og verdiene inne i huset. Våre rådgivere kan både gi deg gode råd og et godt tilbud.

Gode naboer

Helt til sist er kanskje det enkleste og beste rådet. Be naboer se etter huset med jevne mellomrom, så kan du gjøre det samme i gjengjeld. Gode granner er godt å ha!

Granne er til stede med gode råd i hverdagen og hjelp når du trenger det. Les mer om hvorfor du bør velge oss som forsikringsselskap, og be om tilbud her.

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024