La sikkerheten komme først, under årest hummerfiske-sesong

Høsten er her, og det betyr også hummerfiske fra 1. oktober. Entusiastiske fiskere gjør seg klare for å dra ut på sjøen for å høste de herlige delikatessene. Men i jakten på de beste fangstene, er det én ting som aldri bør glemmes - sikkerheten om bord og miljøet.

Vi i Granne oppfordrer til et trygt og bærekraftig hummerfiske. Vi tror at det er mulig å nyte naturen og høste havets goder samtidig som vi ivaretar sikkerheten og økosystemet.

Her er derfor noen viktige retningslinjer som vi oppfordrer alle hummerfiskere til å følge:

Sikkerhet

Høstmørket kommer fort, sjekk lanterner og ha gjerne med en god lykt. Husk å kle deg med varme klær, og sørg alltid for å ha med riktig sikkerhetsutstyr om bord, inkludert redningsvester eller andre flyteplagg , oppladet telefon og førstehjelpsutstyr. Sikkerhet skal alltid være topp prioritet.

Regelverk

Gjør deg kjent med lokale lover og reguleringer for hummerfiske. Overhold fangstbegrensninger og størrelsesrestriksjoner for å bevare bestandene.

Bærekraft

Tenk på fremtidige generasjoner og fokuser på bærekraftig fangst. Unngå å fange undermålere og hummer med rogn.

Miljøvern

Ta vare på våre hav og kystområder. Rydd opp etter deg og unngå forsøpling.

Forsikring

Husk at uforutsette hendelser kan skje selv under de mest erfarne fisketurene.

Vi oppfordrer alle hummerfiskere til å ta ansvar og fiske med omhu. Sammen kan vi sørge for at hummerfisket blir både en trygg og minneverdig opplevelse.

La oss gjøre denne sesongen til den beste noensinne, med sikkerhet og bærekraft i hjertet av hver fisketur.

Lykke til med fisket!

Ps. Trenger du klær for anledningen så husk at alle kunder i Granne får gode priser på Regattaprodukter. For eksempel Fisherman flytedress til kun kr. 2.062,50, eller Sporline 954 flytedrakt til kun kr. 1.672,50. Les mer her.

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024