Par som gir hverandre en high five over en flyttekasse

Ung og nyetablert? Disse forsikringene anbefaler vi

Etableringsfasen byr på økt ansvar og en ny økonomisk situasjon. Slik skaper du trygghet i hverdagen.

Som nyetablert er du gjerne på et litt økonomisk sensitivt stadium i livet. Kanskje har du brukt alle sparepengene og lånt maksimalt for å kunne kjøpe drømmehuset. Kanskje står dere ovenfor en stor livsendring, som å skulle bli foreldre for første gang. I denne livsfasen er det viktig å sørge for at du har forsikringene du trenger for å kunne håndtere uforutsette utgifter.

Sikkerhet for hjem og eiendeler

Har du nettopp flyttet hjemmefra? Dersom du skal leie leilighet eller bo i en selveierleilighet i et sameie/borettslag, så er det viktig å tegne en egen innboforsikring. Selve bygningen bruker å være forsikret gjennom sameiet/borettslaget. I forsikringssammenheng bør du ta på deg «i verste fall»-hatten og tenke: Har jeg råd til å miste alt som henger i klesskapet, alt av sportsutstyr, elektronikk eller møblene mine? Den månedlige kostnaden for en innboforsikring er ikke så stor sammenlignet med alternativet hvis du først er uheldig. Hos oss kan du velge mellom to innboforsikringer; Super eller Standard, les mer om disse her.

Dersom du har din egen bolig, må du forsikre både selve bygningen (husforsikring) i tillegg til innboet. Skader på boligen kan bli svært kostbare. En husforsikring gir deg økonomisk trygghet i tilfelle brann, vann- og rørskader, skadedyr og dersom boligen må rives og gjenoppbygges etter en totalskade. Det finnes ulike nivåer av husforsikring, hos oss kan du velge mellom Super og Standard. Les mer her, og snakk med en av våre rådgivere for å finne det alternativet som passer best for din situasjon.

Livsforsikring

Er dere to vil det være lurt å tegne livsforsikring. Dette vil bidra til økonomisk trygghet ved at dere kan beholde hus og bil dersom den ene parten skulle falle fra. Uføreforsikring kan også være fornuftig. Denne vil kunne sørge for at du får opprettholdt inntekten din om du blir arbeidsufør. Vi tilbyr også andre personforsikringer som alvorlig sykdom for økt økonomisk trygghet. Ta kontakt med en av våre rådgivere så skreddersyr vi løsning etter behov.

Har du barn er det også lurt å sikre barnets fremtid ved å tegne en barneforsikring. Denne gir foreldrene økonomisk støtte dersom noe uforutsett skulle skje.

Trygghet på tur

Mange unge har reiseforsikringen dekket gjennom familien. Fra du er 21 år vil ikke denne være gyldig lenger, og du må tegne din egen. Reiseforsikring er viktig å ha, særlig i fall du skulle bli utsatt for ulykke eller sykdom i utlandet. De økonomiske konsekvensene av å ikke være forsikret kan bli dramatiske, selv for mindre skader. I tillegg dekker reiseforsikringen også tyveri, mistet eller forsinket bagasje, avbestilling grunnet sykdom og andre utgifter som følge av sykdom på reisen. Visste du at reiseforsikringen ikke bare gjelder når du er på ferie? Dersom du har Superdekning gjelder reiseforsikringen fra du går ut av døren hjemme, selv om du bare skal en snartur til butikken.

Riktig bilforsikring for ditt behov

Det finnes flere nivåer av bilforsikring du kan velge mellom. Hvilket nivå som er rett for deg avhenger av bilen din, praktiske behov og risikovillighet. Det er viktig å være klar over at den lovpålagte ansvarsforsikringen kun dekker skader på andre trafikanter, andres bil eller eiendom. Det kan derfor være lurt å vurdere et høyere forsikringsnivå, som også hjelper deg med skader på ditt eget kjøretøy. Her kan du lære de viktigste forskjellene mellom de ulike nivåene av bilforsikring: Ansvar, delkasko, kasko: Hva er forskjellen?

Få oversikt og spar penger

Det finnes et hav av forsikringer og forsikringsnivåer du kan velge mellom. Våre rådgivere hjelper deg med å få oversikt over hva som er mest relevant for deg, basert på din økonomi og livssituasjon. Det kan også være mye å spare på å samle alle forsikringene dine på ett sted.

Våre rådgivere hjelper deg sette sammen en forsikringspakke som er tilpasset deg. Les mer og få tilbud her.

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024