Par som gir hverandre en high five over en flyttekasse

Ung og nyetablert? Disse forsikringene anbefaler vi

Etableringsfasen byr på økt ansvar og en ny økonomisk situasjon. Slik skaper du trygghet i hverdagen.

Som nyetablert er man gjerne på et litt økonomisk sensitivt stadium i livet. Kanskje har du brukt alle sparepengene og lånt maksimalt for å kunne kjøpe drømmehuset. Kanskje står du ovenfor en stor livsendring, som å skulle bli foreldre for første gang. I denne livsfasen er det viktig å sørge for at du har forsikringene du trenger for å kunne håndtere uforutsette utgifter.

Sikkerhet for hjem og eiendeler

Det å flytte hjemmefra er spennende, men ofte ser vi at unge glemmer innboforsikring. I forsikringssammenheng må man ta på seg «i verste fall»-hatten og tenke: Har jeg råd til å miste alt som henger i klesskapet, alt av sportsutstyr, elektronikk eller møblene mine? Den månedlige kostnaden for en innboforsikring er ikke så stor sammenlignet med alternativet hvis man først er uheldig.

Unknown block type "block", specify a component for it in the `components.types` prop

Er dere to kan det også være lurt å tegne en forsikring som bidrar til at partneren din kan beholde boligen selv om noe skulle skje med deg, og vice versa. At begge parter har en livsforsikring som dekker halvparten av verdien på boligen kan være en fin trygghet.

Trygghet på tur

Mange unge har reiseforsikringen dekket gjennom familien. Fra du er 21 år vil ikke denne være gyldig lenger, og du må tegne din egen. Reiseforsikring er viktig å ha, særlig i fall du skulle bli utsatt for ulykke eller sykdom i utlandet. De økonomiske konsekvensene av å ikke være forsikret kan bli dramatiske, selv for mindre skader. I tillegg dekker reiseforsikringen også tyveri, mistet eller forsinket bagasje, avbestilling grunnet sykdom og andre utgifter som følge av sykdom på reisen. Visste du at reiseforsikringen ikke bare gjelder når du er på ferie? Faktisk gjelder reiseforsikringen fra du går ut av døren hjemme, selv om du bare skal en snartur til butikken.

Riktig bilforsikring for ditt behov

Det finnes flere nivåer av bilforsikring du kan velge mellom. Hvilket nivå som er rett for deg avhenger av bilen din, praktiske behov og risikovillighet. Det er viktig å være klar over at den lovpålagte ansvarsforsikringen kun dekker skader på andre trafikanter, andres bil eller eiendom. Det kan derfor være lurt å vurdere et høyere forsikringsnivå, som også hjelper deg med skader på ditt eget kjøretøy. Her kan du lære de viktigste forskjellene mellom de ulike nivåene av bilforsikring: Ansvar, delkasko, kasko: Hva er forskjellen?

Få oversikt og spar penger

Det finnes et hav av forsikringer og forsikringsnivåer du kan velge mellom. Våre rådgivere hjelper deg med å få oversikt over hva som er mest relevant for deg, basert på din økonomi og livssituasjon. Det kan også være mye å spare på å samle alle forsikringene dine på ett sted.

Våre rådgivere hjelper deg sette sammen en forsikringspakke som er tilpasset deg. Les mer og få tilbud her.

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2023