Uføreforsikring

Kan du se for deg hverdagen din uten lønn, med bare uføretrygd fra NAV? Mange opplever en betydelig nedgang i lønn, ofte en halvering, ved langvarig sykdom. Våre uføreforsikringer (fra YouPlus) sikrer økonomien din hvis du blir syk eller utsatt for en ulykke og ikke kan jobbe mer.

Hva dekker en uføreforsikring?

En uføreforsikring, også kjent som invaliditetsforsikring, er en type forsikring som gir økonomisk beskyttelse i tilfelle du blir ufør på grunn av en skade eller sykdom som hindrer deg i å jobbe og tjene inntekt. Uføreforsikringen har som mål å hjelpe deg med å opprettholde en viss økonomisk stabilitet og livskvalitet selv om du ikke lenger kan arbeide på grunn av uførheten.

NAV dekker på langt nær den inntekten du hadde da du jobbet, noe som ofte medfører økonomiske utfordringer. En uføreforsikring kan ikke gjøre deg frisk, men kan gjøre hverdagen lettere.

Vi tilbyr to ulike uføreforsikringer:

 • Uføreforsikring Super
  • månedlig utbetaling hvis du har vært minst 50% sykemeldt i 12 mnd. Forsikringen utbetales helt frem til 67 år, og dekker alle sykdommer.

 • Uføreforsikring Ekstra
  • månedlig utbetaling hvis du har vært minst 50% sykemeldt i 12 mnd. Hvis du blir varig ufør og ikke kan jobbe mer, får du resten av forsikringssummen utbetalt som et engangsbeløp.

Nyttige linker:

 • Se IPID ark for Uføreforsikring Super her.
 • Se IPID ark for Uføreforsikring Ekstra her.
 • Se vilkår for Uføreforsikring Super her.
 • Se vilkår for Uføreforsikring Ekstra her.

 • Se mer på YouPlus sin hjemmeside. Der finner du også kalkulator som kan beregne hva det vil koste deg å bli langvarig syk.

Granne samarbeider med Youplus Livsforsikring på personforsikringer. Youplus er et livselskap som er lokalisert i Trondheim, og de ansatte har mange års erfaring i fra bransjen.

Fast kontaktperson og hjelp hele døgnet

Hos Granne forsikring får du personlig rådgivning, tilgjengelig for deg slik du måtte ønske. Du finner kontaktinformasjon til alle våre rådgivere på nettsiden vår, og vi tar gjerne imot besøk på våre kontor.


Skulle det oppstå en skade eller situasjon hvor du trenger å komme i øyeblikkelig kontakt med oss, er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet på telefon +47 70 10 12 50.


Granne Forsikring er det største forsikringsmiljøet mellom Bergen og Trondheim. Våre rådgivere sitter med stor kompetanse som vil komme deg til gode. Om uhellet er ute hjelper våre skadebehandler deg hele veien fra et problem oppstår, til forsikringssummen er utbetalt.

Vi er Granne - Privat

Se også:

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024