Dødsfallsforsikring

Har du tenkt på hva som skjer med familieøkonomien hvis du dør? En dødsfallsforsikring bidrar til å sikre de du er glad i økonomisk, og utbetales som en engangssum ved dødsfall. Du kan selv bestemme hvem utbetalingen skal gå til.

Hva dekker en dødsfallsforsikring?

En dødsfallsforsikring, også kjent som livsforsikring, er en type forsikring som gir økonomisk beskyttelse til dine etterlatte eller begunstigede i tilfelle din død. Formålet med en dødsfallsforsikring er å sikre at dine kjære har økonomisk støtte etter din bortgang, slik at de kan håndtere utgifter som begravelse, gjeld, daglige levekostnader og andre økonomiske forpliktelser.

Selv om vi ikke liker å tenke på det kan alle bli rammet av alvorlig sykdom eller ulykke. Hvis du har familie som er avhengig av inntekten din bør du ha en dødsfallsforsikring. Vi anbefaler at forsikringssummen dekker hele husholdningens gjeld.

Dødsfallsforsikringen gir en engangsutbetaling ved død, uansett årsak. Er du gift går pengene til din ektefelle — hvis ikke følger utbetalingen arveloven. Samboere er ikke automatisk sikret utbetaling, og det er derfor ekstra viktig å oppgi hvem som skal være begunstiget.

Nyttige linker:

Granne samarbeider med Youplus Livsforsikring på personforsikringer. Youplus er et livselskap som er lokalisert i Trondheim, og de ansatte har mange års erfaring i fra bransjen.

Fast kontaktperson og hjelp hele døgnet

Hos Granne forsikring får du personlig rådgivning, tilgjengelig for deg slik du måtte ønske. Du finner kontaktinformasjon til alle våre rådgivere på nettsiden vår, og vi tar gjerne imot besøk på våre kontor.


Skulle det oppstå en skade eller situasjon hvor du trenger å komme i øyeblikkelig kontakt med oss, er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet på telefon +47 70 10 12 50.


Granne Forsikring er det største forsikringsmiljøet mellom Bergen og Trondheim. Våre rådgivere sitter med stor kompetanse som vil komme deg til gode. Om uhellet er ute hjelper våre skadebehandler deg hele veien fra et problem oppstår, til forsikringssummen er utbetalt.

Vi er Granne - Privat

Se også:

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024